Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Marc Ingla: ‘Rosell menteix sobre la seva empresa al Brasil: es troba immers en un procés judicial’

‘Si les eleccions del 2003 van ser les del canvi radical, les d’enguany són les de la credibilitat. I el senyor Rosell té un problema greu de credibilitat.’ Així de contundent s’ha mostrat el candidat a la presidència del Barça Marc Ingla avui en una roda de premsa durant la qual ha sortit a desmentir que la investigació que la justícia brasilera té oberta contra el també candidat Alexandre Sandro Rosell sigui un mer ‘requeriment informatiu’, com Rosell digué la setmana passada. Per demostrar-ho, la candidatura Ingla ha demanat un dictamen al buffet d’advocats brasiler Pinheiro-Neto que confirma que Rosell es troba immers en un ‘procediment judicial’.

Redacció
Redacció 03/06/2010

Ingla ha fet públic aquest dictamen perquè creu que ‘els socis han de conèixer tota la informació rellevant’. I ha assegurat, contundent, que Rosell ‘es troba immers en un procés judicial com la copa d’un pi’.

Ingla va fer-se ressò públicament de les indagacions sobre el partit Brasil-Portugal que periodista Jordi Badia -excap de comunicació del Barça- havia fet al seu blog personal. Rosell va reaccionar immediatament presentant una demanda judicial contra Ingla perquè entenia que li havia tacat l’honor. Ara, Ingla ha contraatacat fent públic aquest dictamen realitzat ‘pel millor buffet d’advocats brasiler’, segons Ingla.

El dictamen en qüestió afirma que ‘es tracta d’un procés judicial el requeriment del qual és la condemna’, fet que ha motivat Ingla a afirmar: ‘Sembla ser que el que li agrada al senyor Rosell és posar demandes i faltar a la veritat. I crec que no és la primera vegada que passa. No m’agrada que es diguin mitges veritats i que hi hagi faltes greus d’honestedat. Cal evitar-ho. Les acusacions de Rossell han tingut la voluntat d’anar en contra nostre. Mai hem mentit ni mentirem, i en el cas del procés de l’empresa de Rossell, qui menteix és ell.’