Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Maragall diu que les escoles no són un ‘guarda nens’

|

- Publicitat -

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha recordat avui als pares i mares catalanes que les escoles no estan per ‘guardar’ els nens, en relació amb el debat obert sobre la possible setmana de vacances el febrer projectada per la proposta d’avançar el calendari escolar.

El conseller ha manifestat que la societat ‘ha d’aprendre’ que el debat sobre el calendari no ha de basar-se en ‘quantes hores les escoles tenen els nens guardats’, sinó que els centres estan ‘per educar i ensenyar, no per una altra cosa’, ha dit a Els Matins de TV3.

Publicitat

Ha argumentat que la seva proposta està fonamentada ‘amb total convicció’ pel bé dels nens, i ha explicat: ‘El ‘problema’ ens l’hem buscat feliçment els pares perquè els hem volgut tenir’. Tot i això, ha dit que des de la seva
Conselleria es farà tot el que estigui a les seves mans ‘perquè creixin bé’.

Sobre el desplegament del calendari, Maragall ha avisat que el que és gratuït de l’ensenyament públic és l’horari lectiu, i ha avisat que les AMPAS i els ajuntaments ja reben ajuden destinades a organitzar activitats en aquests períodes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut