Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Malgrat la repressió, els independentistes s’han guanyat el dret a la República Catalana

Ho hem de tenir molt clar per afrontar la venjança judicial que començaran demà mateix, els líders polítics espanyols no saben perdre i ho demostraran amb tota la seva força. […]

Redacció
Redacció 21/12/2017
Ho hem de tenir molt clar per afrontar la venjança judicial que començaran demà mateix, els líders polítics espanyols no saben perdre i ho demostraran amb tota la seva força. Abans de formar govern hem d'exigir a Europa el tancament de les causes judicials, cap pres polític, cap membre del Govern a l'exili. Exigir l'anul·lació del 155 i que treguin les seves corruptes mans de la caixa de la Generalitat.
 
A continuació hem de procedir a la formació d'un govern àmpliament independentista que retorni el govern legítim de Puigdemont i Junqueras, que exigeixi a Europa una taula de negociació entre l'Estat Espanyol i el govern legítim de Catalunya que estableixi el marc d'implementació i reconeixement de la República Catalana refrendada en aquestes eleccions il·legals i jugades en camp contrari.
 
Oblidar-nos de la victòria circumstancial d'Arrimadas, és la victòria amarga que no els permet governar malgrat el 155, ara pensem en els milions de vots independentistes, els hi devem a ells que hagin tornat a guanyar malgrat els errors de la classe política. Hem guanyat i ens ho hem de fer valer.
 
Els independentistes s'han guanyat el dret a la República Catalana, hem guanyat en tota mena de formats i condicions, ni un pas enrere, tenim pressa per tot un poble que s'ho mereix tot, unitat, fermesa i a implementar la República.
 
Postdata: Avui Ada Colau ha perdut l'alcaldia de Barcelona, comença la carrera per la capital catalana. Toca tenir un alcalde o alcaldessa independentista, guanyar Barcelona és guanyar l'AMB i la Diputació de Barcelona.