Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’Uni Girona s’emporta la lliga brandant l’estelada

Amb una solvència contrastada, i des del minut u del partit, l’Uni de Girona va endur-se el darrer partit del play-off de la final de la lliga per 72 a 54. Ho va fer davant el Perfumerías Avenida, un equip amb un pressupost tres vegades més gran, però que no va poder fer res en cap dels dos partits de la sèrie.

Redacció
Redacció 24/04/2015

L’equip de noies de l’Uni Girona va brandar dues estelades enormes en la foto de campiones de lliga ahir a Fontajau, a casa. El pavelló, que va omplir-se amb 5.200 assistents per empenyar l’equip cap a la victòria, va vibrar amb l’èxit i la celebració posterior. Catalunya marxa d’Espanya èxit rere èxit, i no des de la Meseta veuen que cada vegada poden fer menys per evitar-ho.

L’alcalde de Girona també exhibeix independència

El país ha fet un tomb, i cada vegada en tenim més exemples. La celebració del títol de ben segur que farà rabiar la caverna. No només perquè aquesta temporada han vençut en els quatre enfrontaments que han tingut al Perfumerías, sinó per la celebració posterior contra l’equip salamanquí.

Després de brandar dues estelades enormes, a banda de les individuals, aquesta tarda, al saló de plens, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, tenia sobre la taula la Copa de la lliga coberta també amb l’estelada. Les noies de l’equip universitari de basquetbol de Girona han escrit una pàgina històrica de la història de la ciutat i han donat una lliçó al sector mediàtic de l’esport català, sovint més preocupat de l’argent que del sentiment, llevat notòries excepcions.