Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Llet Nostra va vendre 25 milions de litres de llet el 2006

|

- Publicitat -

Recordem que Llet Nostra va ser creada l’any 2003, i naixia des del compromís de les cooperatives ramaderes catalanes d’activar un projecte de comercialització i industrialització únic a Catalunya que els permetés assolir tres grans objectius: donar resposta a les necessitats del sector productiu lleter català –reduint la dependència dels grans grups industrials i afavorint el manteniment del sector ramader–, revaloritzar la llet produïda a Catalunya –garantint un preu just a les cooperatives– i cobrir directament una demanda de qualitat i garantia d’origen dels consumidors.

Publicitat

El de Llet Nostra és un projecte únic que es diferencia de la resta d’indústries del sector per ser una empresa propietat dels ramaders catalans. Un projecte cooperatiu, autòcton, vinculat a la gent i al territori.
 
Llet Nostra permet satisfer la demanda dels consumidors que busquen un producte de màxima qualitat i que són sensibles a l’adquisició de productes del país. A més Llet Nostra dóna suport a les seleccions catalanes, ja que és un dels principals patrocinadors del Dia de les Seleccions Catalanes. També patrocina la secció d’handbol del FC Barcelona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió