Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Les entrades per al segon concert de Springsteen a Barcelona es posaran avui a la venda

Les entrades per al segon concert que Bruce Springsteen & The E Street Band faran a Barcelona, el diumenge 20 de juliol, es posaran avui a la venda, segons ha informat l’organització. A diferència del concert anterior de Springsteen, les tres botigues del Fnac a Barcelona ciutat (Fnac Triangle, Fnac l’Illa i Fnac Diagonal Mar) han sol·licitat ser excloses com a punt de venda per a aquest concert. En canvi, Discos Gong a Barcelona i Discos Gong a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) sí vendran entrades.

Redacció
Redacció 04/12/2007

Les entrades es podran adquirir a través del telèfon 902 15 00 25 i per internet a ticktackticket, pàgina on també es pot consultar la llista de punts de venda exclusius per a aquest concert, així com en els punts de venda de la xarxa Tick Tack Tiquet seleccionats per a l’esdeveniment.

El preu de les entrades serà de 71, 67 i 57 euros per a les entrades de seient reservat, i de 57 per a les de pista, amb les despeses de distribució sense incloure. A petició dels representants de l’artista, es vendrà un màxim de sis entrades per persona.