Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’arribada del TGV comença a afectar la xarxa de metro

Després de les afectacions a les Rodalies per l’arribada del TGV, li toca el torn al suburbà. El metro de Barcelona tancarà a partir de les 22 hores el tram comprès entre Santa Eulàlia i Plaça de Sants en la línia 1 des de demà 12 de juliol i fins al 3 d’agost, excepte els dissabtes. A partir de llavors la interrupció tindrà lloc tot el dia del 4 d’agost al 3 de setembre. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha confirmat que la interrupció del servei és deguda a les obres relacionades amb l’arribada del TGV a l’estació de Sants, i ha preparat un servei de bus alternatiu.

Redacció
Redacció 11/07/2007

Segons TMB, en la primera fase no hi haurà metro a les estacions de Santa Eulàlia, Mercat Nou i Plaça de Sants des de les 22 hores aproximadament i fins al final del servei, a excepció dels dissabtes.

Els trens circularan entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia i entre Plaça de Sants i Fondo. Hi haurà un autobús especial que farà el recorregut entre Santa Eulàlia i la plaça Espanya.

En la segona fase, el tall del mateix tram serà efectiu tot el dia com a conseqüència de les obres de cobriment de vies, que executa l’empresa municipal Bimsa, i de la construcció de la nova estació de Mercat Nou, que porta a terme l’empresa de la Generalitat Gisa.

Segons les previsions i tal com informàvem fa uns dies, l’estació de Mercat Nou s’inaugurarà renovada la tardor del 2008 i es trobarà tancada fins aleshores.