Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

L’Ajuntament de Barcelona farà campanyes de promoció dels comerços que pateixin molèsties per obres

El portaveu i tinent d’alcalde d’Hisenda i pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, ha explicat aquest dimecres que tot i les demandes de partits polítics de la oposició no tenen intenció de compensar als comerços per les molèsties que els puguin causar les obres.

Ha explicat que ‘els mecanismes fiscals que té la ciutat són els que són’ i ha destacat els mecanismes de promoció de l’activitat comercial. En aquest sentit, ha anunciat que durant aquest mes d’octubre presentaran una iniciativa en aquest sentit, de la que estan ajustant el pressupost, que ha sortit d’una reunió entre alguns operadors com la Fundació Barcelona Comerç, els gremis i el Pimec.

Redacció
Redacció 16/10/2008

William Carnes ha reiterat que els problemes per les obres no només es troben al carrer Mallorca, ‘a la ciutat també hi ha altres carrers’ i per això ha denunciat que en ocasions s’estableixen ‘greuges comparatius dient que hi ha establiments de primera i de segona’. Ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa on ha presentat els acords de la comissió de govern.