Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

L’Ajuntament de Barcelona es gasta diàriament 863 euros per mantenir el blog de Jordi Hereu

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat avui que el cost del manteniment del blog de l’alcalde barceloní, Jordi Hereu, és de 315.121,56 euros anuals, uns 863 euros diaris. El regidor Jaume Ciurana qualifica de desproporcionada aquesta despesa en relació al propi contingut del blog, així com en relació a l’ínfima incidència social que té. Gairebé no hi ha comentaris en cap dels apunts ni s’informa de quantes lectures tenen. El regidor ja va denunciar l’any passat que el blog suposava una despesa de 262.000 euros a les arques barcelonines, situació que, lluny de corregir-se, s’ha accentuat.

Redacció
Redacció 15/06/2009

Ciurana va localitzar el contracte signat entre l’empresa municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB SA), entitat que gestiona Barcelona TV, i la productora audiovisual Lavinia Interactiva. Al seu parer, ‘la maquinària publicitària del govern i de l’alcalde Hereu està a tota marxa. Han caigut en l’exageració i en el malbaratament de recursos públics en benefici propi, i aquesta situació encara és més greu en l’època de crisi que està patint la ciutat i la seva gent’.

Lavínia és un conglomerat comunicatiu que gestiona o ha gestionat àmbits tan diversos com la web del PSOE, el portal institucional red.es, el diari digital de la Diputació de Barcelona lamalla.cat, diverses campanyes publicitàries d’El Periódico, la campanya de comunicació de la Generalitat sobre el nou Estatut o estudis sobre la viabilitat de Barcelona TV, entre d’altres.

Relacionats