Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La tauromàquia més rància s’acarnissa amb Frank de la Jungla

Les darreres declaracions de Frank Cuesta sobre la inutilitat de mantenir una tradició (que ara està en tràmit de ser declarada Bé d’Interès Cultural per part d’Espanya) on s’organitza un trist espectacle al voltant de l’assassinat d’una bèstia, en aquest cas, el toro, ha indignat el ranci món de la tauromàquia espanyola.

Redacció
Redacció 21/05/2015

La tauromàquia, l'essència patria d'Espanya

Si hom vol comprovar com un poble reacciona de forma més profunda, només cal tocar-li, com a qualsevol poble, el voraviu amb una qüestió essencial i identitària.  En aquest cas, la tauromàquia.  Les essències pàtries han saltat a la jugular del polèmic presentador de ‘Wild Frank’, Frank Cuesta, per haver declarat al seu facebook que caldria acabar ja amb la matança d’un toro, que actualment es justifica en el sentit de que ja és una tradició, de la següent manera: “tradición también era fumar en todos lados, tradición también era que los perros cagasen en los parques, tradición también era que España fuera un país católico, tradición también era que las parejas homosexuales no tenían ningún derecho, tradición también era tirar una cabra desde el campanario…”.

Mentre seguim a Espanya tot seguirà igual

L’Estat espanyol però, és com és i tenim un ministre que prefereix pujar l’IVA Cultural al 21%, i carregar-se de soca-rel la diversitat lingüística a les escoles, amb l’objectiu d’aconseguir que les comunitats bilingües esdevinguin monolingües i no a la inversa, i promocionar la cultura dels toros.