Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

La Sagrada Família s’il·luminarà de blau amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

|

- Publicitat -

De fet, el lema d’aquest 2008 és precisament ‘La diabetis en infants i adolescents: cap infant no ha de morir per la diabetis’. Segons el Departament de Salut, que també s’adhereix a la campanya, en molts països en vies de desenvolupament, els infants amb diabetis tipus 1 no disposen d’insulina necessària per sobreviure. Aquest fet, junt amb el retard en el diagnòstic, hi expliquen l’augment en la mortalitat per aquesta causa.

Barcelona il·luminarà la torre Agbar i la façana del naixement de la Sagrada Família des dos quarts de set de la tarda d’aquest divendres. A l’acte d’encesa de la Sagrada Família hi assistiran el president de la Patronat de la Sagrada Família, Joan Rigol; la presidenta de l’Associació de diabètics de Catalunya, Montserrat Soley, i el president i la secretària del Consell assessor sobre la diabetis a Catalunya del Departament de Salut, Josep Maria Pou i Conxa Castell.

Publicitat

Entre els altres edificis que també s’il·luminaran, hi ha ‘La Puerta de Alcalá de Madrid’, els ajuntaments d’Oviedo i Valladolid, la ‘Fàbrica de Harinas’ d’Albacete, la ‘Torre de la Vela’ de Granada, el ‘Cristo del Corcovado’ de Rio de Janeiro (Brasil), ‘Il Duomo’ de Milà (Itàlia), la seu de les Nacions Unides de Nova York (Estats Units), el ‘London Eye’ de Londres (Regne Unit), la Porta de Brandemburg de Berlín (Alemania), les Piràmides d’Egipte o les Catarates del Niàgara (Canadà i Estats Units).

Publicitat

Opinió

Minut a Minut