Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La revista Enderrock celebra avui, la nit de Sant Jordi, quinze anys al Razzmatazz

La revista Enderrock celebra el quinzè aniversari amb un concert de 15 bandes el proper 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, a partir de les nou del vespre a les tres sales del Razzmatazz de Barcelona. Sota el clam ‘+ MÚSI-K Q MAI’, Albert Pla i catorze bandes amb projecció de futur, com Anímic, Clara Andrés, Cesk Freixas, Filippo Landini, El Fill del Mestre, Mazoni, Miquel Abras, Nisei, Plouen Catximbes, Refree, Rosa-Luxemburg, Sanjosex, Sanpedro i VerdCel. El preu de la entrada és de 10 euros.

Redacció
Redacció 23/04/2008

Els protagonistes del concert de Sant Jordi 2008, batejat amb el lema + MÚSI-K Q MAI, són una catorzena de bandes de la nova fornada: els empordanesos Mazoni, Miquel Abras i Sanjosex compartiran escenari amb les propostes dels cantautors Cesk Freixas, El Fill del Mestre o Clara Andrés, a més a més de les propostes de VerdCel, Sanpedro, Nisei, Anímic, Plouen Catximbes, Refree, Filippo Landini o Rosa-Luxemburg.

Moltes d’aquestes bandes aprofitaran l’ocasió per fer un homenatge als seus referents. És així com els cantautors Miquel Abras i Cesk Freixas recordaran l”Ull per ull’ d’Adrià Puntí. Sanpedro versionarà a Ia & Batiste que igual que Pau Riba, esdevindran protagonistes de la nit del 23 d’abril. Mazoni cantarà ‘Kithou’ i Sanjosex ‘Ars Eròtica’, dos temes d’un dels discos referencials del rock en català com és ‘Dioptria’. ‘Nits de glòria’ de Sopa de Cabra tornarà a sonar de la mà dels Filippo Landini i Clara Andrés musicarà les paraules del poeta Josep Pedrals.

‘+ MÚSI-K Q MAI’ també tindrà col·laboracions inèdites i convidats d’excepció. El Fill del Mestre i Anímic compartiran escenari per interpretar dos temes, ‘1,2,3’ d’Anímic amb la col·laboració d’El Fill del Mestre i a l’inversa amb la cançó ‘L’exili dels amants’. Plouen Catximbes aprofitaran l’ocasió per convidar a l’escenari al cantant d’Abús, Agustí Busom, per cantar un tema del seu nou disc. Els Rosa-Luxemburg faran el ‘Bèstia’ amb el seu autor, Oriol Tramvia. I finalment Verdcel s’acompanyaran de Feliu Ventura i el productor del seu darrer disc Borja Penalba.

El concert es culminarà amb el directe d’Albert Pla com a artista convidat, en una nit especial, en què la revista pionera de l’escena catalana vol potenciar la música catalana emergent, en un moment de molta creativitat i nous grups.