Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La policia espanyola reconeix errors en les identificacions a les concentracions de l’hotel de Reus

Redacció | Nova pífia de la Policía Nacional espanyola que està duent a terme una autèntica ràtzia a Catalunya obrint processos judicials a tort i a dret. Ara, en l'intent d'identificar els bombes que es van manifestar a l'hotel de Reus on s'allotjaven les forces d'ocupació espanyoles per l'1-O, han reconegut errors i han passat la pilota a 7 parcs de Bombers de Tarragona de la mà de la jutge que instrueix el cas.

Redacció
Redacció 27/12/2017
Com que els informes amb identificacions no estaven ben fets, ara la Policía ha demanat la titular del jutjat d'instrucció número 2 de Reus, María José Nadal, ha requerit les identificacions als parcs del Camp de Tarragona, que són els de Tarragona ciutat, Valls, l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils, Alcover, Falset i Cornudella de Montsant. Els errors s'han reconegut per la mateixa Policia en un nou informe entregat a la justícia.
 
La jutge instrueix una causa per un delicte d'odi i ja ha citat, entre altres persones, quatre bombers, que ja han declarat a la seu judicial.
 
En el marc d'aquesta mateixa causa i per ordre d'aquesta jutge, els Mossos han detingut aquest dimecres dos regidors de la CUP de Reus, Marta Llorens i Oriol Ciurana.