Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

La normalització lingüística del PSC

No fa ni una setmana que els socialistes demanaven una televisió pública sense la “crosta nacionalista”, i aquests dies hem descobert quina mena de concepte de mitjans públics tenen Ferran, […]

Redacció
Redacció 10/12/2007

No fa ni una setmana que els socialistes demanaven una televisió pública sense la “crosta nacionalista”, i aquests dies hem descobert quina mena de concepte de mitjans públics tenen Ferran, Montilla i companyia.

L’emissora pública socialista per excel·lència, COM Ràdio, ha impulsat darrerament una programació alternativa, que s’emet per ona mitjana (885 OM), i que amb l’excusa “d’integrar als nouvinguts” emet la seva programació en castellà durant la major part de la graella.

Les audiències de COM Ràdio, emissora impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i que ha acabat essent la menjadora de gran part de la intel·lectualitat socialista, no han estat mai per tirar coets, i és per això que el PSC sospira per controlar la CCMA i imposar així al Principal el model de Catalunya (o hauríem de dir “Cataluña”?) que volen.

La Catalunya socialista és aquesta, un país on per “integrar” es parli en castellà, i on la identitat catalana que, a la seva manera, expressen Catalunya Ràdio i TV3 -mitjans d’informació líders d’audiència, cal tenir-ho present- es vegi substituïda per aquest bilingüisme orgànic. La nova aventura de COM Ràdio és exactament això: utilitzar els mitjans públics per derrotar la nació catalana, convertint-la en una província espanyola més.