Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

La jornada ‘Cruïlla de generacions’ debatrà sobre propostes que permetin superar l’actual marc legal

El col·lectiu Jaume Damians organitza aquest dissabte la primera jornada de debat ‘Cruïlla de generacions. Estratègies per al dia després‘, que reunirà polítics, economistes, historiadors i d’altres actors de la societat civil per debatre entorn del finançament català, amb la voluntat de perfilar ‘què vol ser Catalunya’ i proposar solucions imaginatives per superar l’actual marc legal.

Els debats es plantejaran des d’un escenari de país normalitzat i es debatrà quina política econòmica hauria de tenir la nació o quin model de desenvolupament volem.

Finalment hi haurà una taula rodona amb organitzacions polítiques juvenils per fer partícips del debat d’avui aquells que seran protagonistes en el futur.

Redacció
Redacció 07/11/2008

Entre els convidats als diversos debats hi ha els economistes Ramon Tremosa i Josep Manel Busqueta i la professora d’economia Muriel Casals, a més dels diversos representants d’organitzacions polítiques juvenils, com les JERC, Joves d’Esquerra Verda, Unió de Joves, JNC, JSC o els Joves de la Coordinadora d’Assemblees d’Esquerra Independentista. L’historiador i director del directe!cat Oriol Junqueras serà un dels discutidors, juntament amb Enric Marín, exsecretari de comunicació del Govern, mentre que la periodista Rita Marzoa moderarà els diversos debats.

Aquesta primera Jornada de debat ‘Cruïlla de generacions. Estratègies per al dia després’ tindrà lloc aquest dissabte 8 de novembre a l’Àgora Jordi Rubió i Balaguer de la Universitat Pompeu Fabra. Hi col·laboren la Fundació Cultura, l’Associació Catalana de Professionals (ACP) i l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga (IIVEE). Podeu trobar més informació de l’acte al web del col·lectiu Jaume Damians.