Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

‘La història de la Lisey’

‘La història de la Lisey‘ Autor: Stephen King Traducció: Joan Puntí i Glòria Barrobés Concepció Iribarren Editorial: Edicions 62 Col·lecció: Èxits 62, 77 Pàgines: 602 Any d’edició: 2007 RESSENYA Han […]

Redacció
Redacció 18/07/2007

La història de la Lisey

Autor: Stephen King
Traducció: Joan Puntí i Glòria Barrobés Concepció Iribarren
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits 62, 77
Pàgines
: 602
Any d’edició: 2007

RESSENYA

Han passat dos anys des que la Lisey va perdre el seu marit, amb qui havia compartit vint-i-cinc anys de matrimoni. L’Scott era un novel·lista premiat, amb gran èxit, i un home força complicat. En la seva llarga i apassionada convivència, tot i que de tant en tant aterridora, la Lisey havia hagut d’aprendre moltes coses sobre els llibres i el procés de creació. I amb el temps havia arribat a entendre que hi havia un espai on l’Scott viatjava sovint, un indret fantàstic, anomenat Boo’ya Moon, que alhora l’aterrava i el salvava, i que tant el podia engolir viu com oferir-li les idees més brillants. Ara, però, és la Lisey qui s’ha d’enfrontar als dimonis de l’Scott, ara li toca a la ella viatjar a la foscor de Boo’ya Moon.

L’amor més enllà de la mort, els camins de la creació, les temptacions de la bogeria són alguns dels temes de La història de la Lisey, sens dubte la novel·la més personal de Stephen King.

Stephen King (Portland, Maine, 1947) ha escrit més de quaranta novel·les i dues-centes narracions curtes, totes best-sellers internacionals. L’any 2003 va rebre la Medalla de la Fundació Nacional del Llibre per la seva meritòria contribució a les Lletres Americanes. Entre la seva extensa producció, cal destacar Carrie, El resplandor i Misery (totes tres portades al cinema), i de les més recents L’atrapasomnis (2001), Tot és definitiu (2003) i El Mòbil (2006), totes publicades per Edicions 62.

Compra’l a Llibres.cat