Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La direcció d’ERC de l’Alt Pirineu desmenteix que hi hagi cap “maniobra” contra el RCat

La direcció d’ERC de l’Alt Pirineu ha desmentit categòricament que hi hagi cap ‘maniobra’ contra el Reagrupament des de la federació regional. El portaveu de la federació regional del partit, Jaume Bertrán, s’ha mostrat indignat per la publicació d’una informació a la pàgina web de Viure als Pirineus on s’indica que ‘membres de RCAT denuncien maniobres de la direcció del Pirineu’. Bertrán ha demanat a la persona que ha vessat aquestes acusacions a ‘què doni la cara i digui qui és, ja que es tracta d’un individu que va encenent la flama, però que ni representa al Reagrupament, ni diu qui és’.

Redacció
Redacció 22/05/2008

En aquest aspecte, des del sector del Reagrupament a la Cerdanya, Francesc Xavier Porta ha assegurat no saber res d’aquesta informació apareguda en aquest mitjà de comunicació pirinenc. Porta ha donat a entendre que oficialment des del Reagrupament no s’ha fet cap valoració i que en tot cas pot haver estat l’opinió aïllada d’un dels seus membres. En aquest sentit, Bertrán, ha considerat el mateix que Porta i ha assegurat que des de la direcció regional és té el mateix respecte per totes les candidatures que opten a la direcció del partit.

Pel que fa a la resta d’informacions publicades en la mateixa notícia, sense que se citi la font, Bertrán ha subratllat que la invitació a la sortida de dissabte per veure el partit Catalunya Argentina es fa per a tots els militants del partit i no solament als que sonen suport a Joan Puigcercós. Bertrán ha advertit que si hi ha alguna persona que digui el contrari està entrant en el terreny de les difamacions i que ‘si fa falta anirem als jutjats perquè es retracti’. A més a més, Bertrán ha assegurat saber la persona que difon aquest tipus d’informació ‘falsa’ i que ha aparegut publicada sense que se citi la font, ‘com un anònim’.