Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La derrota del PPC no abaixa els fums a Camacho

La presidenta del PPC  ha confirmat a RAC1 que serà la candidata del populars a les eleccions del 27-S. “La tradició del PPC és que el candidat sigui el president del partit, i així serà. Sí, seré la candidata”, ha afirmat, després de descartar canvis al PPC per part de Rajoy. Camacho ha reconegut que el seu partit passa per moments baixos però ha negat les informacions de l’ABC de la setmana passada que asseguraven que sectors del partit reclamen un canvi de discurs i de lideratge al PPC cara el 27-. L’ABC apuntava a un ball de bastons durant la reunió de la direcció del PP després de les eleccions municipals que va ser, segons el diari, “una de les més tenses dels últims temps”. 

Redacció
Redacció 11/06/2015

Dit a l’ull de Núñez Feijóo
Camacho ha explicat que se sent amb suficients suports per afrontar les properes eleccions liderant la llista del PP. “A Catalunya, hem perdut 129.000 vots, però a Galícia amb menys població se n'han perdut 183.000”, ha dit, després d’assegurar que al PP ha fallat el diàleg i la humilitat. 

La conversa de la Camarga ha erosionat enormement la imatge de Camacho

El PPC ha passat del 363.948 vots als 234.847, i ha perdut la meitat de regidors aquestes municipals, i a més de patir una davallada important a Barcelona, ha perdut l’alcaldia de Badalona i està en risc la de Castelldefels. Segons l’ABC el PPC disposa d’enquestes internes que asseguren que compensa més un canvi del cap de llista encara que sigui abans de les eleccions catalanes que mantenir Sánchez Camacho de de cap de cartell. Amb tot el diari cita fonts oficials del PPC que descarten el relleu de Camacho i veuen dins al normalitat que en moments de debilitat del partit surtin veus crítiques.
 
Moviments de Jorge Fernández Díaz

El diari també apuntava que les últimes setmanes s’han intensificat els contactes entre Jorge Fernández Díaz, ministre de l’interior, president del comitè electoral del PPC, i persona que manega els fils del PPC històricament-, amb Alejandro Fernández, diputat al Congres i president del PPC a Tarragona, persona que podria ser ven vista pels sectors que reclamen el relleu de Camacho.