Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La CUP i Trias desaproven la fórmula de Bosch de govern a la “badalonina”

La CUP Barcelona ha tancat la porta a la proposta d'Alfred Bosch, que ha proposat  un govern ‘a la badalonina’ amb els Comuns, CUP i ERC, i suports externs per arribar a la majoria. Els cupaires ja han dit que tenen la “determinació de no entrar a formar part de cap govern des de la minoria” i han criticat ” la manera com s'h apresentat la proposta sense parlar abans amb la CUP. Per al seva banda, el líder de CiU a Barcelona Xavier Trias, considera “equivocada” la proposta: “Crec que la política no es pot basar en globus sonda que després no són factibles”.  

Redacció
Redacció 27/04/2016

CUP veu una conxorxa entre CiU i ERC per expamdir la “Marca Barcelona”

la CUP considera que els republicans volen “expandir ‘Marca Barcelona’ treballant conjuntament amb CiU si cal per a assolir aquest fi”. L'anomenada 'Marca Barcelona', segons els antisistema, “respon als interessos dels grans empresaris i a l’especulació urbanística”, del qual opinen que ICV, PSC i CiU han estat còmplices durant dècades. A més, diuen que no hi ha hagut cap reunió amb ERC per explorar el possible govern conjunt abans que Bosch ho hagi anunciat als mitjans, i reclamen “centrar-se en la feina sense soroll mediàtics” en paraules de la regidora Maria Rovira. 

La proposta d'ERC pot marejar la perdiu, diu Trias 

Trias ha recordat que la proposta de Bosch no suma majoria al consistori i ha advertit que la seva estratègia “pot marejar la perdiu dies i dies”, com ha passat a l'Estat amb les negociacions de govern.

Trias es reuneix amb Colau a  proposta d’ERC

Pel que fa a la trobada amb Colau propiciada per ERC, segons ha revelat Bosch, el líder convergent  ha celebrat que l'alcaldessa hagi rectificat i hagi acceptat reunir-s'hi tal com ell li havia reclamat des de l'inici del mandat. El líder convergent li ha traslladat la predisposició a arribar a acords amb BComú en temes puntuals.