Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

La CUP és antiCUP

Créixer també significa assumir responsabilitats i a Vilafranca del Penedès, on la CUP ha tret dos regidors i és la tercera força política, els independentistes de la CUP (es votaran […]

Redacció 13/06/2007

Créixer també significa assumir responsabilitats i a Vilafranca del Penedès, on la CUP ha tret dos regidors i és la tercera força política, els independentistes de la CUP (es votaran a si mateixos) s’inhibiran en la constitució de l’Ajuntament i deixaran que el candidat socialista segueixi essent l’alcalde. Vilafranca és una d’aquelles ciutats on els socialistes aviat farà més de trenta anys que governen sense descans. I si és per la CUP vilafranquina en poden seguir estant 25 més.

El millor és que la CUP ho podia canviar perquè sembla que haurien pogut obtenir, entre d’altres, la primera tinença d’alcaldia i la Regidoria de Cultura.

Però no només no serà així. Resulta que el futur regidor de Cultura serà un tal César Martín, notari independent en les llistes del PSC, proper a les tesis de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía i ferotgement antiCUP, als qui, ho volem recordar, no ha deixat de criticar sempre que ha n’ha tingut ocasió.