Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

La CUP celebra el compromís del Govern amb el referèdum

“El temps ha donat la raó a la CUP”. Així, explicaven els anticapitalistes que la crisi del Govern estava latent des de feia mesos i esperen que també s'apartin càrrecs dels ajuntaments i institucions que no estiguin compromesos amb la causa.

Redacció
Redacció 14/07/2017
La CUP constata que el temps els ha donat la raó. “No hi havia un govern 100% compromès amb el referèndum, era una crisi que estava latent des de feia mesos”, explicava la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP Núria Gibert.
 
A més a més, ha afirmat que “perdre la cadira no és un sacrifici” i ha afegit que “és una herència d'una vella política que consisteix a prometre coses mentre es van preparant plans B”.
 
Amb aquest moviment de Puigdemont, els cupaires han confirmat que “s'aparten els sectors més autonomistes del Govern. Esperem que ara sí que tingui la determinació necessària per dur a terme el referèndum”.
 
La bel·ligerància d'Espanya
 
“Algú pensava que Espanya es quedaria de braços plegats?” ha preguntat retòricament Gibert. “Està bé que Puigdemont posi ordre al Govern, però també cal posar ordre als ajuntaments i institucions perquè s'apartin tots aquells que no estan compromesos amb el referèndum”, ha reiterat.