Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

La cervesa uneix els negocis catalans

Dues empreses cerveseres, una de la Catalunya Nord, anomenada Milles, i l’altre de la Catalunya Sud, més coneguda i que porta per nom Estrella Damm, han decidit col•laborar entre elles per tal que la primera pugui oferir els seus productes a la Catalunya i a la vegada, que l’Estrella Damm pugui vendre els seus productes a la Catalunya Nord. Negoci rodó.

Redacció 27/07/2007

L’empresa nord-catalana Brasserie Milles distribuirà la cervesa sud-catalana Estrella Damm. Les dues empreses familiars catalanes col·laboren per desenvolupar a Catalunya Nord i a l’Estat francès les cerveses d’Estrella Damm i al Principat de Catalunya i a l’Estat espanyol els productes de la cerveseria Milles.

La cervesera Milles es troba ubicada a Toluges (Rosselló) i és fabricant de l’aigua de font catalana “Semillante” (Eixerida) i embotellador – distribuidor de marques com Orangina, Cruzcampo o Pepsi Cola. Una de les seves vendes més lloables és el “Cat Cola”, que juga amb el fet de promoure la identitat catalana i de ser més barata que les altres coles líders del mercat.

A Catalunya Nord, una altra cerveseria Cap D’Ona, desenvolupa també les seves vendes cap al mercat sud-català. Aquest desenvolupament lliga catalanitat i qualitat. En efecte els productes de l’empresa formen part dels productes “produït a Catalunya Nord” del segell de qualitat “Fet Aquí” de l’associació Fem Feina.