Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La caverna filtra la decisió del TS abans que declarin els Jordis i Forn

Gerard Sesé @gerardsese | Una vegada més, la premsa espanyola ha dictat sentència abans que els jutges. Aquest cop, la filtració ha estat a un dels digitals amb més influència fets des de la Meseta i un dels que més diners rep en publicitat estatal. Segons aquest digital, ni Joaquim Forn ni els Jordis sortiran de la presó malgrat la seva declaració voluntària al Tribunal Suprem prevista pel dia 11 de gener.

Redacció
Redacció 09/01/2018
El diari digital espanyol de profund tarannà unionista, El Confidencial, s'avança a la justícia espanyola i publica la decisió del Tribunal Suprem posant de manifest que no s'està jutjant ni investigant els presos polítics sinó que se'ls està, directament, castigant. “L'exconseller d'Interior de la Generalitat Joaquim Forn i els líders de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, no sortiran de presó aquesta setmana, malgrat les esperances posades pels acusats en la propera declaració voluntària” diu textualment.
 
Una vegada més, doncs, la caverna s'avança a la decisió dels magistrats i dicta sentència, sigui per pressionar o perquè s'ha filtrat la decisió que haurà de prendre Pablo Llarena. Fins i tot, s'atreveix a discernir sobre els motius que donarà el jutge: no preveu deixar-los lliures perquè considera que són peces fonamentals en l'estratègia que va culminar a la ruptura unilateral.