Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

La caverna celebra que Ada Colau “no avorti com ho fan totes les perroflautas

Un article del diari digital d'ultradreta Alerta Digital va publicar un article sorprenent i horripilant sobre la notícia que l'alcadeldessa de Barcelona tornava a estar embarassada. L'article celebrava que, malgrat tenir 42 anys, Ada Colau no hagués decidit avortar ja que, segons el diari, les “perroflautas” en són partidaries. L'article ha estat esborrat però usuaris de Twitter n'han fet captures de pantalla i, després, l'han tornat a publicar.

Redacció
Redacció 27/10/2016
Libertad Digital titulava la publicació sota el títol “Felizmente, la alcaldesa de Barcelona no abortará a su hijo: Ada Colau anuncia que está preñada a sus 42 años”. Seguidament, celebra que Colau “parece que tiene la intención de dar a luz y no seguir los pasos de la mayoría de perroflautas espñolas partidarias del aborto”.
 
Després d'aquesta entradeta aberrant, l'article ja es centrava a citar les declaracions de l'alcaldessa. Com era d'esperar, però, la xarxa va començar a bullir i a denunciar el contingut de la peça. Després, el diari va decidir retirar l'article però ja era tard. Usuaris de Twitter n'havien fet captures i després el diari l'ha tornat a posar. La foto adjuntada a aquesta notícia es pot llegir íntegrament el text.

Relacionats