Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Justo Molinero ara fa campanya per CiU

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha comptat amb la presència de Justo Molinero en l’acte central de campanya de CiU a la ciutat. L’empresari de la comunicació, una de les figures de moda per ser protagonista juntament amb el líder d’ERC Oriol Junqueras del llibre “Revoltats”, va elogiar el lideratge de Lloveras, subratllant la “il·lusió indubtable de l’alcaldessa per la seva ciutat” i va recomanar “seguir” el projecte de ciutat que aquesta ha tirat endavant, segons informa Eixdiari

Redacció
Redacció 18/05/2015

Lloveras, també va comptar amb la presència a l’acte de Vicent Sanchis, vicepresident d’Omnium Cultural, i de Rubén Espada, locutor de Radio Teletaxi.

Polèmica amb Josep Cuní  

A mitjans de març Justo Molinero, que estava de gira pels mitjans per presentar el seu llibre de converses, va protagonitzar un enfrontament amb Josep Cuní, quan el presentador de 8aldia va demanar a Molinero si el propòsit del llibre era introduir Junqueras i l’independentisme en sectors no massa propicis. Molinero enervat llavors li va respondre: “tu nen, tu somnies coloms… Tu creus que la relació amb l’Oriol és perquè jo li puc donar 500.000 vots, o això que t’has inventat aquí? Tu no t’has llegit el llibre, nen”.

Qui no ha fotut la “pata” alguna vegada?

Cuní li va recordar també que la darrera cosa que recordava de Molinero era que s’havia fet militant de Convergència. “I qui no ha fotut la pata alguna vegada? Lo teu no és impol·lut, no?”. A Molinero li va molestar que Cuní acuses indirectament el seu grup comunicatiu de dedicar-se al “trapicheo”.