Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Junqueras obre la porta a una col·laboració amb SI

L’encara candidat a la presidència d’ERC, Oriol Junqueras, ha obert aquest dimarts la porta a una col·laboració amb SI i amb qualsevol altre partit que comparteixi els objectius dels republicans i tingui voluntat de sumar. En declaracions a les festes de Gràcia, Junqueras ha assegurat que el seu partit ‘obre les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui’ en la línia de defensar la independència de Catalunya, els valors republicans i l’increment de l’estat del benestar. Ha reaccionat així a les declaracions a l’ACN del diputat de SI Alfons López Tena, que va plantejar una coalició de cara a les generals si Alfred Bosch acaba sent el candidat republicà.

Redacció
Redacció 17/08/2011

Junqueras ha recordat que ERC té uns objectius molt clars que es resumeixen en les seves sigles, i ha deixat clar que si algú vol ajudar-los a treballar per assolir-los estaran llavors ‘encantats de col·laborar, de participar, de donar la mà, d’acollir i de treballar amb molta gent’.

‘Obrim les portes, les orelles i les mans per treballar conjuntament amb qui sigui per assolir aquests objectius i també amb aquesta actitud adequada de voler sumar’, ha insistit Junqueras, que ha donat la benvinguda a una col·laboració amb tothom qui vulgui treballar amb rigor i bona voluntat.