Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Pérez Andújar no afluixa i diu “charnegos” a Súmate i Rufián

Javier Pérez Andújar, el pregoner que va ser escollit pels comuns per a obrir les festes de la Mercè 2016 i que va provocar una allau de crítiques pels seus insults als independentistes, fets en diferents tuits i articles, torna a ser notícia. Ara, ha fet un pas més en la seva croada intel·lectualoide contra l'independentisme. Un discurs que intenta camuflar amb l'argumentari de l'esquerra fraternal i ciutadana del món, però que en realitat no pot amagar el veritable sentiment nacionalista espanyol de l'escriptor.

Redacció
Redacció 31/08/2017
Si ara fa pocs dies Javier Pérez Andújar, quasi un any després, tornava a ser notícia per dir fatxes als independentistes (ell mateix s'intentava justificar dient que es referia a alguns que l'increpaven a Twitter i no els que van acudir a la manifestació de dissabte passat a Barcelona contra el terrorisme) ara ha dit “charnegos” a Súmate, l'associació independentista de castellanoparlants i a Gabriel Rufián, que també és castellanoparlant i fill de l'àrea metropolitana de Barcelona.
 
Ho ha dit en una picabaralla a Twitter amb Súmate. L'associació li havia penjat un vídeo tirant d'ironia per a referir-se a les declaracions de l'escriptor. Entre una cosa i l'altra, Andújar ha acabat dient: “Le encargan la basura a la sección de charneguería. Cuestión de clases.” Aquí teniu tot el fil i a continuació el desafortunat tuit.