Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Israel Núñez guanya a Sant Hilari Sacalm el Campionat de Catalunya de bicicleta de muntanya

El ciclista català Israel Núñez de Martorell (Baix Llobregat) està completant una temporada sensacional. Aquest diumenge s’ha proclamat campió de Catalunya de bicicleta de muntanya, però el martorellenc també ha conquerit el Campionat de Barcelona i lidera la Copa Catalana de bicicleta de muntanya així com la Copa Catalana internacional–Gran Premi Massi.

Redacció
Redacció 09/07/2007

Catalunya és una terra plena d’aficionats als esports sobre dues rodes, ja siguin bicicletes i vehicles motoritzats. I, no només hi ha afició sinó que també tenim a grans professionals i competidors.

La noticia avui és que el ciclista de Martorell (Baix Llobregat) Israel Núñez s’ha proclamat campió de Catalunya de bicicleta de muntanya a la prova disputada aquest diumenge a Sant Hilari Sacalm (Selva), en un traçat tècnic de 8,5 quilòmetres en queè els participants havien de donar quatre voltes. El martorellenc afegeix al seu palmarès el setè títol català, ja que anteriorment va ser campió de Catalunya de ciclisme en carretera els anys 1996, 1999 i 2001; també de bicicleta de muntanya el 1998; de ciclocròs el 2002 i de marató en bicicleta el 2206.

Núñez és un ciclista polivalent com demostra la varietat de modalitats en què ha guanyat campionats catalans, resultats als quals s’han d’afegir també victòries en campionats d’Espanya com els de bicicleta de muntanya del 1997 i el 2003 o els de marató en bicicleta els anys 2004 i 2007.

A la present temporada el martorellenc també ha conquerit el Campionat de Barcelona i lidera la Copa Catalana de bicicleta de muntanya així com la Copa Catalana internacional–Gran Premi Massi.