Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Indignació i frustració de “l’altra CUP”

Cada cop més són les veus crítiques dins la mateixa CUP que denuncien que una part de la formació anticapitalista, que no és majoritària, pren les regnes del partit. Alcaldes del territori com el d'Argentona o Verges, o pesos pesants del partit com Titot, han mostrat el seu descontentament un altre cop amb la decisió de mantenir l'esmena als pressupostos. Fins i tot qui va ser el seu cap de llista, Antonio Baños ha dit que se sent “trist”.

Redacció
Redacció 08/06/2016

Antonio Baños, trist

Qui va ser el cap de llista de la CUP a les passades eleccions catalanes, Antonio Baños, en una intervenció a El Món a Rac1, ha estat clar i català: “Estic trist. Aquests eren els pressupostos del procés”. Ha anat més enllà i ha dit que “en una anàlisi costos i beneficis no trobo els beneficis de no aprovar els pressupostos, ni per l'espai polític de l'esquerra independentista ni pel procés”.

Francesc Ribera Titot: no hi ha proposta alternativa

El cantant de Brams, Francesc Ribera, conegut com a Titot, actualment regidor de Berga de la CUP, ha fet aquest tuit que diu molt del descontent de gran part de la formació anticapitalista: 

Antoni Infante, de Poble Lliure

Poble Lliure és el sector més potent que té ara mateix la CUP per fer front a Endavant Osan i els grupúscles no independentistes. Antoni Infante deia:


Una diputada es frena…

La diputada al Parlament, una de les dues incorporacions, es mossega la llengua per no embolicar la troca.


L'alcalde de Verges es pregunta: “Què els dic ara als vilatans?”


Lluc Salellas, clarificador

El regidor de la CUP a Girona ha anat més enllà i parla d'àmplia minoria per referir-se als guanyadors d'ahir. 


L'alcalde d'Argentona denuncia el pes de les formacions no independentistes