Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

ICV no es replantejarà les seves ‘aliances polítiques’ tal com demanen els crítics

|

- Publicitat -

El document presentat per diversos dirigents d’ICV, i entre els quals hi ha l’exconseller i diputat Salvador Milà, van fer arribar la setmana passada a la direcció del partit un document, en el marc de l’assemblea que s’ha de celebrar al novembre, en el qual demanen que el partit no limiti el seu camp d’aliances ‘a un sol soci’, en referència al PSC, ‘pel simple fet del seu nom i la seva base electoral’. Els sotasignants advoquen per ‘fer saber que podem replantejar-nos el taulell de joc’, tot i afegir que ‘no es trata de jugar a l’equidistància’. Els signants aposten també per aconseguir un perfil ‘més diferenciat’ al Govern. El document porta per títol ‘Iniciativa: que es noti!’.

Malgrat la negativa de Camats a replantejar les aliances polítiques d’ICV, ha assegurat que el document ha estat incorporat ‘amb tota normalitat’ en el debat preassembleari amb vista a la 9a Assemblea Nacional del partit.

Publicitat

En aquest mateix sentit es van posicionar aquest passat diumenge els Joves d’Esquerra Verda (JEV), que van condicionar la presència d’ICV al Govern a un executiu d’esquerres.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut