Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Gran premi de… natació

La capital del País Valencià continua treballant a contra rellotge per habilitar el circuit urbà que ha de portar el circ de la Fórmula 1 a València l’estiu vinent. Com […]

Redacció
Redacció 23/10/2007

La capital del País Valencià continua treballant a contra rellotge per habilitar el circuit urbà que ha de portar el circ de la Fórmula 1 a València l’estiu vinent. Com hem informat en diverses ocasions, la Generalitat de Camps i companyia no està mirant-se la butxaca, i els milions d’euros que costarà adaptar la zona del port en un circuit que s’utilitzarà 3 dies ja arriben a xifres desorbitades.

L’última pega d’aquesta cursa contra el temps l’ha ocasionat les nombroses pluges dels darrers dies al País Valencià, que han inundat la calçada del què haurà de ser el circuit i ara per ara els terrenys semblen una enorme piscina olímpica. Per resoldre el contratemps, s’estan bombejant els milers de litres d’aigua acumulats a la futura calçada amb desenes de bombes d’aigua.

Les constructores confien en acabar la construcció a temps, però el fangar en què s’ha convertit bona part de l’obra obliga a treballar en unes condicions pèssimes i, de ben segur, portarà contratemps a la ja ajustada execució de l’obra.

I és que, per anar bé, durant el mes de maig la calçada hauria d’estar asfaltada perquè s’hi puguin començar a fer proves de conducció. A partir de llavors i fins a la celebració del Gran Premi (al juny) la ciutat haurà de patir carrers tallats i els eixordadors motors dels monoplaces sense que cap ciutadà ho hagi demanat.