Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

‘Fruits de la vida’

‘Fruits de la vida‘ Autora: Pilar Senpau Editorial: Proa Col·lecció: Fora col·lecció. núm. 42 Pàgines: 178 Mides: 15,3 x 15,3 cm. Enquadernació: Rústica amb solapes Any edició: 2007 RESSENYA Cada […]

Redacció
Redacció 08/08/2007

Fruits de la vida

Autora: Pilar Senpau
Editorial: Proa
Col·lecció: Fora col·lecció. núm. 42
Pàgines: 178
Mides: 15,3 x 15,3 cm.
Enquadernació: Rústica amb solapes
Any edició: 2007

RESSENYA

Cada fruita i hortalissa té una missió important en el nostre el cos: les pomes no van ser creades per temptar Adam, sinó per evitar-li un infart de miocardi, i els alls, a més d’espantar vampirs, també eliminen les substàncies generades per l’estrès que, dia a dia, ens xuclen la salut… Amb un to proper i desenfadat, la Dra. Pilar Senpau desgrana els beneficis de fruites i verdures, en uns textos breus i amens que fusionen la medicina, la dietètica, la narració i l’anècdota, i mostra de quina manera fruites i verdures poden contribuir a fer el millor regal als qui estimem: la salut.

Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en Medicina i Cirurgia i està especialitzada en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions en premsa, revistes especialitzades, ràdio i televisió i ha donat nombroses conferències divulgatives en organitzacions, associacions i col·legis professionals.

Compra’l a Llibres.cat