Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Farggi tanca un acord amb Frigo per comprar la planta de Poble Nou

|

- Publicitat -

Pel grup Farga la possibilitat d’optar per la compra de les instal·lacions de Frigo ha estat molt oportuna perquè permet assumir amb tranquil·litat el pla expansiu de la companyia que preveu obrir 140 botigues fins al 2013. Actualment el nombre de centres comercials és de 85 i esperen tenir 90 oberts a finals d’aquest any.

Tanmateix, les noves instal·lacions permetran desplegar els recursos suficients per arribar a un volum de negoci de 70 milions a finals del 2009, cosa que suposaria un increment de la facturació del 34%. La previsió de negoci per a finals d’aquest any està en 52 milions.

Publicitat

El grup Uniliver també obté un bon resultat de l’acord. Per una banda aconsegueix recursos per a la venda de la planta, preu sobre el qual no han informat cap de les parts de la negociació, i d’altra banda, pot reduir 85 persones del col·lectiu d’acomiadats.

En un comunicat, Unilever afirma que preveu tancar un acord amb els representants sindicals per fer 95 prejubilacions i la resta amb un compromís de recol·locació.

Un portaveu del Grup Farga ha manifestat que sobre la planta de Montgat no s’ha pres cap decisió i que l’únic que s’ha planejat és traslladar el 100% de la plantilla a la nova instal·lació del Poble Nou. Per aquest portaveu, la nova planta permet multiplicar la capacitat productiva de la Farga i complir amb el pla de creixement fins al 2013.

A la planta del Poble Nou també es traslladarà tot el personal administratiu del grup Fraga, que actualment està ubicat a Mongat i a les oficines de Barcelona.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut