Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Fabra es mulla per Camps

El famós (no precisament per mèrits polítics) president de la Diputació i del PP de la província de Castelló, Carlos Fabra, ha afirmat que al País Valencià ‘ningú posa en […]

Redacció
Redacció 24/02/2009

El famós (no precisament per mèrits polítics) president de la Diputació i del PP de la província de Castelló, Carlos Fabra, ha afirmat que al País Valencià ‘ningú posa en dubte l’honestedat i honradesa’ del president de la Generalitat, Francisco Camps, i ha sentenciat que ell sí posa ‘la mà al foc’ per Camps.

Carlos Fabra ha fet aquestes declaracions a la localitat castellonenca d’Ona, després de ser preguntat per les informacions que anuncien que la fiscalia implica a Francisco Camps en la trama de corrupció que investiga el jutge de l’Audiència Nacional Baltasar Garzón.

Fabra ha afirmat: ‘estem en temps de casera i la casera continua indiscriminadament per a tots, amb gran satisfacció per part del PSOE, per part d’aquells que l’han promogut’.

‘Com no tinc absolutament cap dubte, jo sí poso la mà a el foc pel president Camps, segur’, ha afegit en declaracions als periodistes.

Gràcies a aquestes declaracions Fabra ha donat encara més motius a tots els jutges i investigadors del cas a seguir buscant a fons més proves que impliquin a Francisco Camps en la suposada trama de corrupció. Això és així perquè si un personatge com aquest, amb ulleres de sol i gomina i amb l’expedient obert per corrupció i frau polític, afirma que el president Camps està net de tota culpa és per pensar-s’ho!