Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

[Exclusiva] La tupinada de Tarragona esquitxa de ple la cúpula de la CUP

directe!cat ha pogut parlar amb Toni Teixidó, qui va ser militant de la CUP a Tarragona i expulsat de manera fraudulenta per oposar-se a la llista autoimposada per Laia Estrada en un precedent de tupinada a l'esquerra independentista anticapitalista. Teixidó va denunciar un intent d'agressió per part del pare d'Estrada i ara va més enllà després que a la roda de premsa de la CUP de Tarragona desmentint els fets, van titllar a Teixidó de masclista i homòfob. Laia Estrada és amiga d'Isabel Vallet, ala dura d'Endavant, que s'ha fet forta a la cúpula de la CUP i que hauria protegit aquest vergonyant cas.

Redacció
Redacció 15/02/2016
Toni Teixidó sap que té la raó i juga fort. Ha donat 7 dies a la CUP per demanar disculpes per haver-lo titllat de masclista i homòfob després que ell mateix denunciés l'intent d'agressió per part del pare de la número 1 de la formació a Tarragona, Laia Estrada, que, com vam explicar en aquesta detallada noticia, va aconseguir fer una tupinada per ser la número 1 de la llista municipal.
 
En declaracions a directe!cat, Teixidó creu que el Secretariat Nacional ha permès aquesta situació que qualifica de “molt greu i inèdita ja que que no passa a cap altra formació política”. Opina que el sector dur d'Endavant, que s'ha fet fort a la cúpula de la CUP, ha protegit Estrada i el seu seguici. Cal no oblidar, com vam explicar, que Estrada i Isabel Vallet són amigues.
 
Teixidó es pregunta: “el SN s'arriscarà a seguir encobrint els seus presumptes delictes i, així, quedar en entredit?” En aquest sentit considera que dins la formació anticapitalista hi podria haver, un pressumpte tràfic d'influències i que les connexions Estrada i Martí amb el Secretariat Nacional i el Consell de Garanties ha permès el seu linxament.
 
La percepció que té Teixidó és que que una de les organitzacions estratègiques “pugui anar-se aplicant la llei del Talió en la pugna pel control de la formació. I tot això ho pateix, com en aquest cas, les que no estem ni en una banda ni a l'altra”.
 
Teixidó recorda que ell és activista per l'esquerra independentista des de fa pràcticament 20 anys i, tot i ser militant de la CUP, ho era de manera independent i no sota cap grupuscle.
Decidit, té clar que “com més em collin, més misèria i més persones saltaran”. Així, doncs, assegura que “si l'organització no els atura ens trobarem un cas molt greu per la CUP que portarà conseqüències”. 
 
Caurà la màfia política que segresta la CUP de Tarragona [Article de Toni Teixidó]
 
“Associació de caràcter criminal que fa servir mètodes de repressió i d'intimidació en defensa d'interessos privats i que es manté gràcies a la por i als prejudicis de la població». Aquesta és la definició que en fa el l'IEC del mot «màfia». En aquest cas, si canviem «criminal» per «polític», «privats» per «personals» i «població» per «membres col·laboradores i militants», tindríem la definició del que seria una màfia política, en cap cas delinqüencial. És en aquests termes que em referiré a la CUP de Tarragona en endavant.
 
Serveixin aquests paràgrafs per donar una legítima resposta a un atac personal i polític premeditadament infundat i organitzat, i fer-ho amb una serenor molt assossegada quan pots demostrar abastament el que denuncies, a qui i, sobretot, quan veus que la màfia que té segrestada la CUP de Tarragona ja se n'adona que s'ha confós, que ha comès un terrible error i que malauradament ha desaprofitat totes les oportunitats que tenia de demanar disculpes per les seves accions i de respondre a les conseqüències de forma interna per poder guardar la poca dignitat que, després de tot això, dubto tornin a recuperar. Per a això han fet tard, ja no hi són a temps.
 
Per demanar disculpes i rectificacions públiques per les greus injúries i difamacions contra la meva persona però, els en concedeixo una mica, disposen de 7 dies a comptar de la publicació d'aquestes lletres; en cas contrari, em querellaré contra les persones que van participar d'aquell linxament en la ignominiosa roda de premsa del passat dilluns (…)

LLEGIU AQUÍ L'ARTICLE QUE HA ESCRIT TEIXIDÓ DENUNCIANT ELS FETS

Relacionats