Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Exalcaldes i Exregidors del PSC i ICV fan un crit a la participació per l’1-O

Dotze exalcaldes de municipis de la comarca del Baix Llobregat que van encapçalar les llistes de PSC, ICV o PSUC, una cinquantena d'exregidors d'aquestes formacions i 13 edils actuals de diversos grups han signat un manifest que crida a participar en el referèndum de l'1 d'octubre i demana col·laboració als ajuntaments.

Redacció
Redacció 05/09/2017
Frederic Prieto, que va ser alcalde de Cornellà pel PSUC; Montserrat Gibert, exalcaldessa de Sant Boi pel PSC, i Jaume Monné, exalcalde d'Olesa pel PSC, han presentat el manifest aquest dimarts durant un acte a la plaça de la Vila del Prat.
 
El manifest està subscrit per 78 polítics; la gran majoria, exalcaldes i exregidors de municipis de la comarca barcelonina que es van presentar en les llistes del PSC, ICV, PSUC o Entesa pel Progrés Municipal.
 
Entre ells, destaquen els exalcaldes de Sant Boi Xavier Vila i Jaume Bosch (ambdós del PSC); de Pallejà Julio Ceballos (PSC); de Molins de Rei Josep Janés (Iniciativa i Esquerra); de Sant Joan Despí Carles Riba (PSUC); de Santa Coloma de Cervelló Josep Comellas (Entesa pel Progrés Municipal), i els exalcaldes de Torrelles de Llobregat Josep Olivella, Joan Ramell i Isabel Gimeno (de l'agrupació Poble i Progrés).