Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Espadaler titlla Mas de dinamiter

Ramon Espadaler, ha carregat contra l'expresident de la Generalitat i líder de CDC, Artur Mas, i li ha retret la seva aposta per refer ara amb urgència l'espai central del catalanisme. “És un autèntic sarcasme que qui ha dinamitat l'espai de centralitat de CiU s'erigeixi ara com qui vol reconstruir-lo”, ha assenyalat Espadaler. “Cadascú farà allò que cregui, però Unió està allà on estava i hi continuarà estant: el catalanisme, la centralitat i molt lluny de la CUP i bastant lluny d'ERC”, ha disparat el dirigent d'UDC. 

Redacció
Redacció 19/03/2016

A la conquesta del centre polític 

“Ens sorprèn que qui està governant amb la CUP ara es vulgui erigir en reconstructor del centre polític catalanista de Catalunya. Tot això no quadra”, ha manifestat Espadaler. “Vist això, nosaltres anem a fer política i ens posem al servei d'aquest centre polític que sí o sí s'haurà de reconstruir, perquè l'alternativa de caminar pels camins de la CUP no porta enlloc a Catalunya”, ha reblat el secretari general democratacristià.
 
Preparats per anar a noves eleccions catalanes 

El consell nacional d'Unió ha aprovat el calendari congressual –amb un congrés de reforma organitzativa l'11 de juny o 2 de juliol, i un congrés general l'1 d'octubre- i ha avalat per unanimitat la decisió de sol·licitar un preconcurs de creditors.
 
“El calendari es tancarà amb una convenció programàtica a finals de novembre, perquè albirem que tot això va de mal borràs i que el 2017 –si es compleix la paraula donada en els compromisos electorals- serà any electoral al Parlament”, ha vaticinat el dirigent d'Unió. “I si no compleixen la paraula donada perquè el Govern entra en una inestabilitat abans, igualment hi hem d'estar preparats”, ha conclòs amb ironia Espadaler.