Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Entre poc i massa

|

- Publicitat -

Fa uns dies us anunciàvem que la dissortada Copa Louis Vuitton no podia iniciar la seva activitat per la passivitat de la força del mar i l’escàs vent que hi havia a les costes valencianes. Doncs, ara, encara que sembli un acudit, hi ha massa vent.

Publicitat

Hi ha uns límits de força del vent per poder disputar les regates. Al principi no s’hi arribava i ara se supera. Les baixes pressions preveien que els vents del nord-oest serien d’uns 15 nusos. Doncs bé, a l’hora de començar la competició la força del vent arribava ahir als 22 nusos, i fins i tot en alguns moments superava els 25. Per demà es preveu que hi haurà vents del sud-oest d’entre 10 i 12 nusos, amb risc de pluges i temperatures de 17 graus.

En la jornada d’avui, al camp nord de la Malva-rosa hi havia programades les regates entre el Desafío Español i l’Areva Gandia i entre el +39 Challenge i l’Emirates Team New Zealand. Per la seva banda, al camp sud hi havien de competir l’United Internet Team Germany contra el Luna Rossa, el China Team contra el Victory Challenge, i el Shosholoza contra un dels favorits, el BMW-Oracle.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió