Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Els Mossos d’Esquadra ataquen deliberadament un grup de periodistes

|

- Publicitat -

Els incidents contra els periodistes han tingut lloc al carrer Via Laietana poc després que els Mossos dissolguessin la manifestació dels estudiants carregant violentament contra aquests. Un grup d’uns cinc mossos s’han dirigit cap als periodistes, clarament identificats, i els han atacat amb cops de porra. El fotògraf del diari ADN, Guillem Valle, ha estat una de les víctimes. Valle ha rebut un cop de porra a la cara que li ha lesionat greument l’ull esquerra.

El director general de la Policia de la Generalitat, Rafael Olmos, ha lamentat els incidents i s’ha compromès ‘a revisar els procediments seguits’ per evitar que ‘es repeteixin aquestes accions’. Olmos, que ha atribuït els fets a un error ‘producte de la dispersió del moment’, ha rebut directament les queixes dels periodistes que li han manifestat que les víctimes ‘anaven clarament identificades’.

Publicitat

Olmos ha reconegut que ‘no pot ser que els periodistes no puguin fer la seva feina’ i ha insistit que lamenta els fets i que farà tot el possible per evitar que es repeteixin.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut