Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Els boleros de Joan Laporta amb Pilar Rahola

Fa uns dies, al programa ’59 segons’, Joan Laporta va contestar d’una manera ben enigmàtica els retrets de Pilar Rahola acusant-lo d’haver canviat d’actitud i d’haver-se tornat autoritari i superb […]

Redacció
Redacció 09/06/2010

Fa uns dies, al programa ’59 segons’, Joan Laporta va contestar d’una manera ben enigmàtica els retrets de Pilar Rahola acusant-lo d’haver canviat d’actitud i d’haver-se tornat autoritari i superb d’ençà de la seva arribada a la presidència del Barça.

En concret, Laporta va replicar a Rahola: ‘Sóc el mateix, el [Laporta] que tu has conegut és el mateix. El que sentia boleros a casa teva i el que anava amb els amics a sopar’.

El context per entendre aquesta resposta ens el dóna la biografia no autoritzada de Joan Laporta que acaba de publicar la periodista Patrícia Gabancho, i que explica la curiosa amistat entre Laporta i Rahola, arran de l’escissió d’Esquerra i la fundació del PI. La peça clau en la relació entre la periodista i el president blaugrana és Alfons Godall, amic de Laporta des dels sis anys i que, a mitjans del noranta, era alguna cosa ‘més que amic’ amb la Rahola.

Així referint-se a Laporta, el llibre de Gabancho diu així:

“Al PI hi va arribar de la mà del seu íntim Alfons Godall, que en aquells temps tenia un flirt o quelcom semblant amb la bel·licosa Pilar Rahola, companya de Colom en la fugida endavant’.

Misteri dels boleros resolt.