Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

El sicari que va matar a trets un home a Barcelona podria haver-se equivocat de persona

Excompanys de l’executiu assassinat ahir al matí a Barcelona, Félix Martínez Touriño, a l’Hotel AC de la capital catalana encara no s’expliquen els motius del ‘brutal’ assassinat del seu company a mans d’un ‘sicari’. L’adjunt a la presidència de l’establiment, Raimon Martínez Fraile, ha explicat que no poden ‘entendre res’ dels fets d’ahir. ‘L’única resposta que se m’ocorre és que s’hagi tractat d’una equivocació’, ha assenyalat Martínez Fraile.

Redacció
Redacció 10/02/2009

Martínez Touriño va treballar a l’Hotel AC Barcelona abans d’accedir al càrrec de director general de la societat GL Events CCIB SL, que gestiona el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), situat just al costat de l’establiment hoteler.

‘Estem aclaparats i pensem que no és possible que Félix, que és un company i amic, estigui mort’, ha dit aquest home, que ha recordat com dirigia ‘amb mà dura i tendra’ els professionals que tenia al seu càrrec a l’hotel barceloní. ‘Era un gran professional i un gran amic’, ha destacat Martínez Fraile.

El responsable de l’hotel ha recordat que la víctima ‘era una persona coneguda per tots i molt valorada’. Tot i que l’empresari era madrileny, Martínez Fraile ha afirmat que estava ‘totalment integrat a Barcelona’.