Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El PSC de Manresa, desesperat, recorre a ‘Felipe González’

Els socialistes manresans han fet un fitxatge espectacular: Felipe González. Com a mínim, això pot arribar a pensar algú quan vegi el nom del cap de llista del PSC al municipi. En realitat, tot plegat és una casualitat, l’alcaldable no és l’expresident del govern  espanyol, sinó un homònim seu –tot i que el seu nom és Felip- que tanmateix intenta aprofitar la coincidència per arreplegat algun vot despistat. 

Redacció
Redacció 09/05/2015

“Segur que vostè era un socialista de tota la vida”

“Sap vostè que té l’oportunitat de votar a Felipe González?”. És la frase amb què el socialista de vegades trenca el gel quan intenta convèncer a algun elector perquè el voti. És conscient que algunes persones d’edat avançada encara van a les urnes amb un “Yo voto a Felipe!”, ignorant els nous temps a la política. Així, sabedor de la tirada que el seu homònim tenia, intentar ressuscitar els vells temps socialistes i intenta incentivar aquest ‘vot babau’ amb un “segur que vostè era un socialista de tota la vida”, segons Europa Press.

Perspectives desoladores per a Felipe González

La capital del Bages és una plaça on socialistes i convergents s’han anat repartint l’alcaldia sempre amb un frec a frec entre ells per la primera plaça fins el 2011. Fa quatre anys, el PSC es va enfonsar fins als 4 regidors quan mai no havien baixat de 8 i el resultat de 2015 es preveu encara més desolador per una força que tindrà més competidors que mai des de l’esquerra, com admet el propi cap de llista. ‘Felipe González’ haurà de conformar-se a passar de conseller de Gas Natural a regidor de Manresa sense massa més ambicions al municipi.