Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El PSC, contra ‘els millors’

El ‘govern dels millors’ preconitzat per Artur Mas una i altra vegada durant la campanya electoral va irritar profundament el PSC. Mitjançant la idea ‘govern dels millors’, Mas va saber […]

Redacció
Redacció 07/01/2011

El ‘govern dels millors’ preconitzat per Artur Mas una i altra vegada durant la campanya electoral va irritar profundament el PSC. Mitjançant la idea ‘govern dels millors’, Mas va saber transmetre a l’electorat que el govern pilotat per José Montilla no era pas format pels ‘millors’, sinó que aquests només arribarien al govern si CiU aconseguia la victòria a les eleccions del 28-N.

Ara, un cop Mas ja ha format el seu Govern, el PSC vol treure’s l’espina que té clavada. És per aquest motiu que el grup parlamentari socialista ha impulsat el blog crític Els Millors, o almenys així ho explica el peu de pàgina del propi blog.

En cap racó del blog hi apareix el logo socialista ni l’autoria real dels apunts, sinó que l’autor/autora/autors/autores opta/opten per refugiar-se en l’anonimat. És precisament per aquest motiu que sobta que, al peu de pàgina, s’hi expliciti clarament la frase ‘bloc impulsat pel grup parlamentari socialista’.

Però si en un primer moment algun lector podria pensar que aquest peu de foto tan evident podria ser una jugada bruta d’algun contrincant del PSC, atribuint al partit de Joaquim Nadal uns textos que se li podrien acabar girant en contra, finalment s’acaba veient que l’autoria socialista del blog és totalment certa quan s’observa el compte oficial del PSC a Twitter, que retuiteja i difon sense cap mirament els continguts d’aquest blog, com va passar en aquest cas i en aquest altre, per exemple.