Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El PSC aplanarà el camí als aspirants que vulguin rellevar Hereu

Al primer espot de campanya del PSC de Barcelona ja era premonitori i no hi havia ni rastre de Jordi Hereu, per si de cas. Després de la clatellada electoral dels socialistes a les eleccions i a pocs mesos de les municipals, el PSC de Barcelona ha admès obertament que Hereu no compta amb la simpatia dels barcelonins i s’ha mostrat disposat a aplanar el camí als candidats que vulguin rellevar-lo i que el partit ho veurà ‘amb absoluta simpatia’. Tot i això, el primer secretari del PSC a Barcelona, Carles Martí, ha afirmat que el candidat del PSC de Barcelona ‘és l’alcalde Hereu’ i en aquest sentit s’ha mostrat confiat que ‘tindria el suport majoritari dels socialistes de Barcelona si se celebressin eleccions primàries’. ‘Qui vulgui presentar-se ara és el moment de fer-ho’, ha manifestat.

Redacció
Redacció 11/01/2011

Arran de l’acord de l’Executiva Nacional del PSC d’iniciar el procés d’elecció de candidats per a les eleccions municipals del maig que ve, la Comissió Executiva del PSC de Barcelona, que s’ha reunit aquest dilluns al vespre, ha advocat per posar les màximes facilitats a la celebració d’eleccions primàries. En aquest sentit, Martí ha reiterat que els socialistes de Barcelona ‘representem una opció radicalment democràtica que respecta les opinions de tothom’ i ha animat tots els militants que ho desitgin a presentar-se, tot i confessar no saber si hi ha gent que vulgui encapçalar la candidatura.

‘Per part de l’Executiva tindran totes les facilitats per presentar-se’, ha insistit, assenyalant que després vindrà el debat d’idees i propostes en el qual ‘nosaltres defensarem la proclamació de l’Alcalde Hereu’.