Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

El “pregó alternatiu” rebenta la superioritat moral dels comuns

Aquest passat dijous l’escriptora Emma Riverola ha publicat un article a la capçalera del Grupo Zeta titulada “Miserables” que, segons ella mateixa confirmava,  anava dirigit a tots els autors del prego alternatiu, amb una sèrie d’arguments dignes d’intel·lectuals enrabiats. L’article fustiga la  figura de Toni Albà i de tota la colla de “frikis” que faran possible el pregó alternatiu, i qualificava el grup promotor de “caverna nacionalista, miserables…”, arguments d’alta volada que han obtingut  suports entusiastes com el del regidor Jaume Asens. El que no diu l’article és que els “frikis”,  els han guanyat el relat amb  arguments, les classes populars han derrotat la superioritat moral de l’entorn opinador dels comuns.

Redacció
Redacció 19/09/2016

Roger Palà, tertulià omnipresent en representació dels comuns,  es queda sense arguments davant l’allau de respostes dels partidaris del pregó alternatiu

“L'estratègia d'alguns confrontant el pregó d'Andújar amb un d’alternatiu' entra directa al Top 10 de trets al peu de l'independentisme.” La piulada d’uns dels insignes opinadors  del món dels comuns i present a les tertúlies de les ràdios i televisions públiques i privades ha rebut un munt de piulades que l'han deixat sense arguments  i amb la superioritat moral tocada.

El “pregó alternatiu” ha posat nerviós  a tot el món dels comuns, per una vegada, l’argument “progre” ha quedat derrotat per la gent

Avui podem afirmar que el pregó d’Albà ( @MoltesMerces16 ) derrotarà àmpliament al pregó oficial imposat pel PSC, de Pérez Andújar, ningú li ha discutit la seva qualitat literària, però si la seva qualitat humana. Qui podria pensar que a la líder dels alternatius, Ada Colau, un veritable pregó alternatiu de les classes populars com el que farà Toni Albà li faria perdre els nervis.

Relacionats