Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El PPC demana a Montilla que ‘per una vegada, pensi en els catalans abans que en el PSOE’

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns que el president de la Generalitat, José Montilla, es queixa ‘de cara a la galeria’ sobre les negociacions per a acord en matèria de finançament, ja que ‘la realitat és que davant del PSOE calla’ i que ‘està supeditant l’acord en favor dels interessos electorals de Zapatero’. ‘Ja n’hi ha prou de prendre el pèl als catalans’, ha afegit. A més, ha advertit Montilla que, si l’acord no arriba ‘aviat’, ell serà ‘còmplice de la incapacitat del president Zapatero i del seu engany als catalans’. Finalment Camacho ha demanat a Montilla que ‘trenqui el seu silenci, que digui de veritat sobre l’estat de les negociacions i que, per una vegada, pensi en els catalans abans que en el PSOE’.

Redacció
Redacció 10/02/2009

El dia que fa sis mesos del 9 d’agost, data que fixava l’Estatut com a límit per tancar un acord, Sánchez-Camacho ha constatat ‘un nou incompliment de Zapatero i el silenci del Govern de la Generalitat amb Montilla al capdavant’.

‘Exigim al Govern que actuï, no podem estar paralitzats, no podem consentir que Zapatero utilitzi l’acord de finançament segons li convingui i condicionant l’acord a les eleccions basques i gallegues’, ha afegit.