Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

El PP prepara un nou ridícul internacional

No fa ni sis mesos que el president espanyol Mariano Rajoy es manifestava a París al costat de mig centenar de caps d’estat i de governs de tot el món “en defensa dels valors democràtics i la llibertat”, en “la gran marxa republicana” convocada contra el terrorisme gihadista i la llibertat d'expressió amb motiu de l’atemptat a Charlie Hebdo, que el PP desenterra l’arma  dels “canvis legals” per evitar  xiulades a l'himne espanyol. Avui el vicesecretari d'Organització, Carlos Floriano ha apuntat que “cal fer un pas més, perquè la defensa de la llibertat d'expressió no pot emparar els atacs als símbols nacionals que ens representen a tots”.

Redacció
Redacció 01/06/2015

El problema no és la xiulada, el problema el tenen al esclatar internacionalment el conflicte polític entre Espanya i Catalunya

“Aquests fets no es poden tornar a repetir i suggerirem canvis legals a aquests efectes, després d'un estudi de la normativa comparada”, ha assenyalat Floriano. “No podem quedar-nos només en la condemna sinó que és el moment d'afrontar canvis legals perquè s'impedeixin esdeveniments i manifestacions així”, ha sentenciat.