Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El nou Carnet Jove incorpora una assegurança gratuïta per a viatges internacionals

El nou Carnet Jove, que ha presentat aquest dijous el secretari de Joventut de la Generalitat, Eugeni Villalbí, incorpora una assegurança gratuïta per a viatges internacionals, a més d’altres millores, com l’ampliació de l’edat per tenir-lo fins als 29 anys. En l’acte de presentació, el secretari de Joventut ha lliurat de forma simbòlica el Carnet número 500.000 al futbolista Bojan Krkic. Actualment, un de cada tres joves catalans disposa d’aquest carnet d’avantatges i descomptes per als joves.

Redacció
Redacció 23/11/2007

En la línia d’impulsar el vessant social, cultural i participatiu i continuar sent capdavanter a nivell europeu, el carnet incorpora les següents millores com una assegurança gratuïta en viatges internacionals, per fomentar la mobilitat entre els joves.

Amb el nou Carnet Jove, també es lliura la nova Guia d’Avantatges (de la que s’ha editat 500.000 exemplars), que s’amplia en 1.000 noves ofertes. Aquestes noves incorporacions són fruit d’una campanya d’actualització i recerca en base a les demandes dels titulars.

En una enquesta realitzada el 2006, els usuaris de la targeta demanaven més ofertes de cultura (museus, sales de música, cinema), de formació (especialment en cursos d’idiomes), d’esport (activitats esportives, d’aventura i material esportiu) i de lleure.

Un nou web del Carnet Jove permetrà que els titulars puguin estar informats de tots els avantatges del carnet de forma totalment actualitzada: el permanents (a Catalunya i a Europa) amb els seus canvis, i els temporals, que es van afegint constantment. I també de les propostes, concursos i resolucions del Programa Connecta’t, un nou sistema de navegació per disposar de tota la informació del Carnet Jove.

El nou Carnet Jove ja està a l’abast dels 500.000 titulars actuals i també dels que encara no ho són. El titulars del Carnet Jove hauran de substituir el seu plàstic pel nou, procés que ja es pot fer des del passat 1 de novembre, amb l’objectiu l’1 de gener del 2008 ja el tinguin tots i així no deixin de gaudir dels avantatges del Carnet.

La distribució del nou carnet es farà per correu o també a través de les oficines de ‘la Caixa’ i rebran dos obsequis, la Nova Guia d’Avantatges i el val de descompte especial per Port Aventura amb un descompte de 27 euros.