Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern modifica l’operativa de la gratuïtat del Túnel del Cadí per l’ús fraudulent de les targetes de residents

|

- Publicitat -

La modificació de l’operativa d’aquests descomptes per a residents va entrar en vigor fa uns dies: concretament el passat 26 d’octubre. Es tracta d’evitar el pas de continuïtat pel peatge del Túnel del Cadí de diferents persones utilitzant una mateixa targeta bancària. Així, des d’últims d’octubre, els trànsits amb targetes de residents en un mateix sentit realitzats en un interval de 45 minuts, només gaudirà de la bonificació del 100% el primer trànsit, facturant la resta dels trànsits fins esgotar aquest interval de 45 minuts.

Dels controls i les investigacions fetes, es va comprovar que algunes targetes de residents, eren utilitzades en un mateix dia ‘més de 100 vegades’, segons les fonts consultades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

Publicitat

Les mateixes fonts no han volgut precisar més informació sobre el cas, alertant però que les autoritats i els responsables del Túnel del Cadí estan ‘vigilant’ aquesta acció delictiva, o qualsevol altra, per posar-hi fi. No ha estat possible obtenir més dades d’aquesta situació, com el total de targetes que han estat localitzades en aquest ús il·legal o si l’operació de control continua oberta. Tampoc no s’ha pogut disposar d’informació sobre quina acció emprendrà el Govern de la Generalitat sobre els titulars de les targetes que han estat usades de forma irregular.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut