Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Congrés del PP de Barcelona marcat per la tensió entre nebreristes i oficialistes

|

- Publicitat -

El candidat a la presidència del PP barceloní, que té el suport de la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, és Antoni Bosch, que es presenta amb Alberto Villagrasa, aspirant a la secretaria general. Els afins a Nebrera són els candidats a la presidència i a la secretaria general del PP català de Barcelona, Santiago Gotor Sánchez i Lluís Tejedor i Fabregat, respectivament. Els dos candidats a presidir el partit a la demarcació coincideixen en que representen la renovació.

Fonts consultades del partit han posat en dubte, en declaracions a l’ACN, que Gotor aconsegueixi els avals per poder presentar-se. Segons el Reglament del Congrés, per optar a ser escollit president provincial, els candidats hauran de presentar, com a mínim, l’aval d’un 20% dels compromissaris. No obstant això, les mateixes fonts estan convençudes que els pròxims a Nebrera faran pressió i es faran notar i sentir.

Publicitat

El notari Antoni Bosch, vicesecretari d’Acció Ciutadana i Participació del PP català, en la presentació de la seva candidatura per substituir Dolors Montserrat, va dir que volia integrar i aglutinar tothom en la seva executiva. El candidat va declarar, en referència a l’altre candidat, Santiago Gotor, que no apostaria per ‘anar tallant caps’ a gent del partit. Així mateix, va remarcar que ‘la renovació era possible i necessària dins del partit’.

Molt crítics es van mostrar els propers a la parlamentària del PP català Montserrat Nebrera, que van lamentar ‘profundament’ com s’havia produït, en totes les poblacions, l’elecció de compromissaris. Gotor i Tejedor es van mostrar convençuts que el PPC necessitava ‘un canvi real en la seva directiva’. ‘El nostre projecte no està basat en afinitats personals, sinó en principis i valors’, van ressaltar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut